25 Haziran 2009 Perşembe

iyileşmemiş ki....

Geçen haftalarda kullandığımız antibiyotikten sonra,12.ay kontrolümüz için gittiğimiz doktorumuz tam iyileşmemiş dedi ve bir ilaç daha verdi allahtan antibiyotik değil.
Kilo konusu berbat; hastalığında etkisiyle ve en çokta çok fazla hareketli olduğu için yemek yemesi iyi olmasına rağmen düşüşlerde kilosu: 8.650 gr. boy : 72 cm. en iyisi kafa gidiyor dedi,kafamız biraz koca,zaten doğduğundan beri koca kafalı biraz Rüya:))
Eğer hem iştahsız hemde zayıf olsaydı o zaman sorun olurdu ama iştahı yerinde olduğu için korkulacak bişi yok dedi." E işte babası gibi zayıf olur " deyince benim saldırıma maruz kaldı zavallı doktorcuk, ne yani annesi niye örnek verilmiyo:)) Verdik kiloları zor bela, hıh....

5 yorum:

elbruze dedi ki...

O kilo problemi aynı şekilde bizde de var. Son haftalar hariç hep iştahlı bir bebek olmasına rağmen hep zayıf bir bebek oldu ve her defasında bizim doktor da babasına çekmiş herhalde dedi :)

aysencifci dedi ki...

Geçmiş olsun kuzuya.. Sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar, sonra bizim gibi vermeye uğraşır durular.
İştahsız bir kız annesi olarak nazar değmesin diyorum size:))
Öptük

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

dişlerini de hesaba katarsan kilo almaması normal hayatım.. endişeye mahal yok.. Sağlıkla ve mutlulukla büyüsün prensesimiz bize yeter.. ayrıca senin azminden haberi yok ki zavallı doktorun, o yüzden kızma :))

Sen Gelince dedi ki...

Bizim topişin bile kilo alması durdu yürümeye başlayınca düşün artık:) Doktor hayatının hatasını yapmış bu arada:)

ELİF dedi ki...

elbruze o son haftalar iştahsızlık bizde de başladı maalesef..
aysencifci, bizde artık iştahsız grubuna girdik maalesef:))
burcucum, son zamanlarda çok iştahsız ve öksürüğü var, alışık değilim onun bu hallerine..
özlemciğim, nilsunun bile durduysa bizimki çok normal o zaman:) doktora gelince; dediğine pişman oldu ama iş işten geçmişti bi kere:))