24 Nisan 2009 Cuma

çok hamarat benim kızım çook.



İnsanın kız çocuğu olması hakkaten iyi birşeymiş;
Şöyle ki;
Bana evde hiç iş yaptırmıyor sağolsun:)!!! Anneciğim sen yorulma ben yaparım diyor geçiyor işin başına...
Bir temiz bir temiz,
deneyde yapıyor ara sıra ; bal dök yala gibi olmuşmu diye herşeyi yalıyor,
Allah senden razı olsun kızım sayende elim sıcak sudan soğuk suya gir(e)miyor...

8 yorum:

xxx dedi ki...

Çok tatlı çıkmış.. benim kızımda yapıyor çok meraklı tencere tavalara bu fıstıklar..

lilype için bende çok uğraştım yapmak için. neresinde takıldın bilmiyorum ama bende sana yardımcı olayım.. internet sitesinde istediğin şekilde yaptıktan sonra en sonunda bir html kodu oluşuyor. kendi blog sayfanda gagdet ekleme kısmından "html-java" gagdet ekle. içine bu internetteki kodu tamamen kopyala ve kaydet. olay bitmiştir. çok mu karışık anlattım bilmiyorum .. takılırsan sor gene yazarım ..

ELİF dedi ki...

pumpkinciğim çok teşekkür ederim, ama yazının hepsi görünmedi blogta,hatta daha geniş bi şablon seçtim ama yine de sonu gözükmüyor maalesef ...

Sen Gelince dedi ki...

Ama yerim ben o hamarat kızı... Bizimki tembel çıktı biraz... Ufaktan alıştırmak gerekiyor sanırım:)

sinem dedi ki...

Amanda Rüya büyümüşte annesine mi yardım eder olmuş.Ben yerim onun tencereler tutan minicik ellerini :)

Güneş dedi ki...

Bende uğraşmış yapamamıştım sevgili gülcan bana bu şekilde açık açık yazmıştı umarım sende yaparsın..

Önce http://lilypie.com/ sitesine giriyorsun. orda üstte seçenekler var; Expecting a baby, Adoption, Baby & Kids Birthday vs vs vs…

sen Baby & Kids Birthday seçeneğine tıklamalısın. Sonra açılan sayfanın solunda yukarıdan aşağıya seçenekler var. Alt taraflarda Baby & Kids Birthday yazısının altında bebeğinin gelecek doğum gününde kaç yaşında olacağını seçmelisin. Begüş seneye 2 olacak o yüzden 2nd Birthday yazısına tıkla. sayfa yenilenince hazırlayacağın ticker’ın boyunu seçmelisin. eğer benim sayfamdaki gibi kısa olsun dersen Mini ticker, daha uzun olsun dersen Full-size ticker’a tıkla. Sonra açılan sayfada hazırlamaya başlıyosun.

Önce step 1;
burda arkaplanını seçiyosun. arkaplanları gruplandırmışlar. sen Step 1: Select background yazısının altındaki All seçeneğine tıklarsan tüm arkaplanları görürsün. Hangisini kullanmak istiyorsan yanındaki yuvarlağı tikle ve safanın altında Step 2: Select marker yazısına tıkla.

burda da arkaplanını seçtiğin gibi bebeğini seçeceksin. sayfanın altında önizleme var bu arada. oradan seçtiğin bebeğin, diğer seçtiğin arkaplan üzerinde nasıl göründüğüne bakabilirsin. bebeğini de seçtikten sonra yine sayfanın altındaki Step 3: Input text yazısına tıkla.

bu bölümde Begüm’ün doğduğu ay ve yılı seç. Ticker’ın arkaplanı şeffaf mı beyaz mı olsun onu seç. Set Wording: kısmına ister Begümün adını istersen ona hitap ederken kullanmayı sevdiğin bi sözcüğü yaz.

Text above the ticker (optional) kısmına istediğin herhangi bişey başlık gibi ya da diğer kısma yazmadıysan Begüm’ün adını yaz. istersen de boş bırak. ben boş bıraktım ticker’ımın üstünde bişey yazmıyor.

Left side photo (optional) kısmından istersen Begüm’ün bir fotoğrafını ekleyebilirsin ya da gerek yok dersen boş bırakırsın.

Tüm bunlar bittiğinde Create Ticker butonuna tıklarsan işlemin bitmiş olacak ve HTML kodunu alabileceksin. önizlemede beğenmezsen geri dönüp değişiklik te yapabilirsin..

Sen Gelince dedi ki...

Elif bu arada ana sayfadan özelleştir seçeneğine tıklayıp oluşturduğun gadget'i sol tarafa taşı ya da lilypie'den kısa seçeneğini tercih ederek yeni bir ticker oluştur:)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

inanmıyorummm...nereye oturmuş??

ELİF dedi ki...

özlemciğim(nilsunun annesi) doğru dedim di mi ismini,aman aman tembel olsun daha iyi:))bu arada kısa seçeneğini seçmek tüm haftasonu boyunca aklıma gelmemişti,şüpleneiyorum kendimden zeka konusunda.
sinemcim dediğim gibi hiç iş yaptırmıyor:)) çok vefakar sorma.
güneşcim ya çok sağol heralde bu kadar anlattıktan sonra da anlamazsam, bakırköye falan yatmam lazım.
içimden geldiği gibi, oturmadığı yer yokki.